A HaOSz alapító tagjai

Ismerkedjen meg a HaOSz alapítóival, és a HaOSz létrehozása mögötti motivációikkal! Külön oldalon elérhető a HaOSz Civil Társasági Szerződése is.

Dr. Békássy Szabolcs
Háziorvos, Dunavarsány
háziorvostan szakvizsga

Édesapám munkáját szeretném folytatni, az Ő nyomdokaiban szeretnék járni. Célom egy működő, fenntartható, fejlődő, megbecsült alapellátás kialakításának az elősegítése.
Évek óta célom, hogy az azonos problémákkal, azonos financiális lehetőségekkel, azonos szabályrendszerbe kényszerített háziorvosokat egységbe kovácsoljam. A HaOSz keretrendszerén belül szeretném egy együtt gondolkodó, közös döntéseket hozó, akár közösen fellépő háziorvos csapat létrejöttét elősegíteni.

Dr. Cserni István
Háziorvos, Verőce
háziorvostan és foglalkozás-orvostan szakvizsga 

Keresem a minőségi háziorvosi ellátás mikéntjét a mai, XXI. századi magyar egészségügyben. Célom beépíteni a korunk adta lehetőségeket a háziorvosi ellátásba, ennek megteremteni, elősegíteni mind a szakmai, mind a financiális feltételrendszerét.

Dr. Havas Adrien
Háziorvos, Verőce
háziorvostan és neurológia szakvizsga

Számomra fontos a kommunikáció. Az elmúlt évek rossz tapasztalata, hogy a szakmai szervezeteink, érdekvédelmi csoportjaink nem kommunikálnak a tagsággal, nem kérik ki a tagság véleményét. A szakmai egyeztetéseken, a médiában a szűk körű vezetőség véleményét közvetítik. Célom az aktív háziorvosok között egy közös kommunikációs csatorna létrehozása, és nem a vezetőség, hanem a tagság véleményének az interpretálása.

Dr. Juhász Attila
Háziorvos, Nagymaros
háziorvostan szakvizsga

Számomra fontosak a gazdasági szempontok. Anélkül nem tudunk működtetni egy vállalkozást, hogy nem vizsgáljuk meg az adott szakma működési, fenntartási, fejlesztési igényeit, várható, tervezhető bevételeit. Célom az alapellátási vállalkozások szakmai és gazdasági működésének az elősegítése.

Dr. Kovács Péter
Háziorvos, Vácrátót
háziorvostan, foglalkozás-orvostan és belgyógyászat szakvizsga 

Szeretem, ha körülöttem rend van: a feladatok, a szabályrendszerek, a feltételrendszerek egyértelműek, tiszták, korrektek. Célom a jelenlegi rendszer anomáliáinak feltérképezése, és ezekre tiszta, korrekt, egyértelmű megoldási javaslatok keresése, adása, közvetítése.

Amennyiben Ön magyarországi praxissal rendelkező, aktív háziorvos és egyetért a HaOSz célkitűzéseivel, akkor csatlakozzon a szervezethez!

 

Az oldal egy Startup Growth Lite alapú sablont használ. Az eredetit a More than Themes készítette.