Hírek és újdonságok

HAOSZ hírlevél 2023.03.02.

Kedves Kollégák!

Szeretnék néhány friss információt megosztani veletek, illetve néhány értékes programlehetőségre felhívni a figyelmeteket.

1.       HAOSz IV. Országos Konferenciája Olvasson tovább!

 

Ózonalapú fertőtlenítési rendszer

A Megaplex Kft., Nemzeti Kutatási, Fejlesztési Innovációs Hivatal támogatásával megvalósult ózonalapú fertőtlenítési rendszere forradalmian új megoldást kínál zárt helyiségek fertőtlenítésére.

Szellemi Tulajdon Nemzeti Hivatalánál lajstromszámba vett használati mintaoltalom azonosító száma: P2000330

Vezeték-nélküli szenzorok és részegységek segítségével bármilyen légtömör helységhez adaptálódik és kihelyezése után emberi beavatkozás nélkül, tökéletesen biztonságos módon, távfelügyelet mellett végzi el a fertőtlenítést.  Olvasson tovább!

 

Videó előadássorozat a vesebetegségekről a Vese Világnapján

A Vese Világnapját 2022-ben március 10-én tartjuk. 2006. óta minden évben, magyar kezdeményezésre, a világ számos országában rendeznek Vese Világnapi aktivitásokat, melynek célja a vesebetegségekkel kapcsolatos ismeretek bővítése a szakma és a lakosság körében.

Ebben az évben fiatal nefrológus munkatársakkal online előadás-sorozatot készítettünk a vesebetegségek okairól, a megelőzés, gondozás és kezelés lehetőségeiről, a dialízisről és a vesetranszplantációról. Az előadásokról készült videó felvételek az alábbi linken érhetők el: Olvasson tovább!

 

HAOSZ körlevél 2021.04.28

Kedves Kollégák!

Soron következő körlevelünkben szeretnénk veletek néhány aktualitást meghívót és szakmai anyagot megosztani.

1.       Oltásszervezés, védőoltások

2021. április 28-án (szerda) 19:00-20:15 óra között „Friss információk – a Vaxzevria (COVID-19 Vaccine AstraZeneca) biztonságossága és hatékonysága” címmel kerül megrendezésre az AstraZeneca II. országos tudományos webcast rendezvénye. Olvasson tovább!

 

HAOSZ körlevél 2021.02.08.

Kedves Kollégák!

Számos inger érte a közelmúltban az alapellátó praxisokat, így soron következő körlevelünkben szakmai tájékoztatók közzéadásán túl néhány mindennapunkat meghatározó problémakörrel kapcsolatban szeretnénk tájékoztatást adni. 

1.       Védőoltás Olvasson tovább!

 

Ki a legjobb gazdája a háziorvosi praxisoknak?

Állami szinten vizsgálják, hogy hogyan lehetne átalakítani az egészségügy, az alapellátás struktúráját.

A NEAK és a Tisztiorvosi szolgálat is részt vesz a háziorvosi praxisok rendelő- és eszközfelmérésében. Nem tudjuk ki rendelte el ezt a vizsgálatot, és mi a vizsgálat pontos célja.

A Háziorvosok Online Szervezete úgy döntött, hogy megkérdezi a kollégákat, hogy a háziorvosok véleménye szerint: Olvasson tovább!

 

Oldalak

Az oldal egy Startup Growth Lite alapú sablont használ. Az eredetit a More than Themes készítette.